AKTUELNO

Svoje prve utiske podelio je pred kamerama emisije "Ekskluzivno".

Mladi sportista Veljko Ražnatović pre nekoliko dana odneo je pobedu na boks meču u Jagodini, kada je nokautom eliminisao protivnika Krasila Jordanova i zabeležio svoju prvu pobedu na samom početku svoje bokserske karijere, a svoje utiske nakon trijumfa podelio je sa gledaocima Televizije Pink u emisiji “Ekskluzivno”.

Foto: Instagram

- Završio se meč prekidom, ne može bolje od toga! Odboksovao sam super, smatram da me protivnik ni u jednom trenutku nije ugrozio. Publika je bila jedinstvena, nikad onakav prijem nisam imao nigde. Sve je bilo patriotski, srpski - ispričao je Veljko, a potom priznao da ga majka Ceca Ražnatović nije bodrila u Jagodini.

Foto: Instagram

Majka to neće da gleda - priznao je on. Međutim, muzička zvezda izuzetno je ponosna na sportske uspehe svog naslednika čijim se rezultatima odmah nakon meča pohvalila na Instagramu.

- To svetlo u kojem sam ja bio, što se javnosti tiče, smatram da je pogrešno svetlo za mene. Ovo je pravi put za mene. Daleko od toga da se ja krijem, u tišini radim, a rezultati se vide sami. Ovim ću se baviti dokle god mogu - rekao je Veljko u emisiji “Ekskluzivno”.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

'