AKTUELNO

Ona smatra da je njena drugarica emotivno pala.

Kako je Kristina Kockar večeras nominovana za izbacivanje, večerašnja gošća u studiju u Šimanovcima je njena kuma Vanja. Nju je voditeljka Dušica Jakovljević upitala kako ona gleda na odnos supružnika Slobe Radanovića i Kije posle nekoliko meseci provedenih u rijalitiju "Zadruga".

Deluje mi sada tužno. Gledajući nju, deluje mi malo pala, ne može sama da se izbori sa nekim situacijama, ali znajući nju, podići će se, jaka je ona - rekla je Kijina drugarica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristinu bole neke stvari za nešto što si se ti borila, odjednom on pljune na sve to. Ja se nadam da će on malo stati sa tom pričom, mi znamo šta je sve bilo. Koliko je ona bila tu za njega, koliko ga je bodrila. Ružno je malo sa njegove strane što su tu non-stop neki napadi. Jednostavno, ako ste stavili tačku, to je to... Za sve ove godine ona nije dobila nikakvu čestitku i ja razumem što je ona bila povređena - otkrila je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vanja smatra da se Sloba ponaša nekorektno prema njenoj drugarici, a da je ona vremenom u rijalitiju postala slaba i da se ne bori srčano kao na početku.

Pročitajte još: Matorina majka poručila svojoj ćerki i Sanji: Vas dve ste dve ĆURKE! (VIDEO)

Šta je sve Vanja pričala sa Dušicom pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'