AKTUELNO

Pink.rs Instagram profil raste iz dana u dan, zajedno obaramo rekorde!

Naš zvaniči profil na društvenoj mreži Instagram je najjači medijski profil na pomenutoj platformi, a danas je prešao tri miliona posetilaca. Iz dana u dan objave brojne velike preglede, a vi ih rado lajkujete i delite na svojim profilima.

Foto: Instagram.com

Drago nam je što svaku objavu verno ispratite, lajkujete, komentarišete i delite. Mi ćemo se potruditi u narednom periodu da bude još više sazdržaja koji najviše gledate. Hvala sto zajedno sa nama stvarate najbrzi portal u Srbiji!

Različit sazdržaj pokupio je preko milion pregleda, a mi ćemo vas podseteti na neke objave koje su vam se najviše dopale.

Snimak koji vam je bio najzanimljiviji na našem Instagram profilu je kviz koji smo radili sa Mionon Jovanović i Nenadom Aleksićem Ša, gde smo proverili koliko se dobro poznaju, a video broji više od 1.500.000 pregleda.

Vašu pažnju privukli su i snimci "Nekad i sad", gde ste najviše delili i gledali kompilaciju promena Maje Marinković. Ovaj snimak ima preko 1.400.000 pregleda, a delili ste ga viđe od 11.000 puta!

Sadržaj koji se takođe pokazali da volite da gledate i pratite su isečci iz emisije "Narod pita", a iako je snimak objavljen pre samo dva dana Marko Janjušević Janjuš i razgovor sa malom devojčicom broje već preko 1.300.000 pregleda.

Odnos bivših parnera Mione Jovanović i Stanislava Krofaka bio je jedan od glavnih tema u "Eliti", tako je i njihov susret nakon rijalitija u "Narod pita" jedan od najgledanijih klipova i broji više od 1.200.000 pregleda.

Objave sa samog finiša najgledanijeg rijalitija i superfinalne noći jako su privukle vašu pažnju, a najviše ste gledali susret Anđele Šparavalo sa majkom, a snimak broji preko 1.100.000 pregleda.

Posetili smo i razne događaje, sa kojih smo vas izveštavali, a najviše pažnje privukao vam je napad na Džejlu Ramović i Henija, na festivalu koji se održavao u Beogradu letos i taj snimak takođe broji preko 1.000.000 pregleda.

Autor: Andrea Nikolić