AKTUELNO

Milica Jokić pored pevavanja smatra da je obrazovanje jako važno za njen život i karijeru!

Snajka Ivice Dačića, pevačica Milica Jokić iako je na putu da izgradi zavidnu muzičku karijeru, one je posvećena i obrazovanju.

Završila je i srednju muzičku školu, a trenutno studira ekonomski fakultet.

- Roditelji su me podržavali od samog početka, upravo su oni otkrili moj talenat za muziku. Bili su mi veliki oslonac u svemu, što je jako bitno. Danas je posebno važno da imaš podršku porodice, pogotovo kada odlučiš da se baviš javnim poslom – rekla je Milica koja trenutno studira na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Ima puno toga što ljudi ne znaju o meni. Uz srednju školu, završila sam i muzičku, danas studiram ekonomski fakultet. Moji roditelji smatraju da pored pevanja treba da imam i fakultet, i ja tako mislim. Nikad se ne zna, ja sam sebe pronašla u muzici, definitivno ću se time baviti, ali opet mislim da je dobro da pored toga imam nešto završeno – zaključila je Milica Jokić.

Milica Jokić otkrila je da je najveći blam doživela kada je pala tokom jednog od nastupa.

- Sećam se toga jako dobro, desilo se relativno skoro, za mene je to donekle blam. Pala sam na jednom nastupu u Banjaluci. Samo što sam sišla sa bine, htela sam da odem među ljude. Kako sam sišla, tako sam se okliznula i pala. To su svi snimili, izašlo je na portalima - rekla je ona i otkrila da je bolove trpela danima.

- Bolelo me je sve pozadi, par dana. Nije bila neka strašna povreda, ali sam se fino udarila pozadi u donjem delu. Hvala Bogu, pa glavu nisam povredila. Prosula sam se kao niko, svi su mi se smejali. Bile su neke devojke koje su mi pomogle da ustanem. Nastavila sam da pevam kao da se ništa nije desilo – zaključila je ona.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Andrea Nikolić