AKTUELNO

Poentirao za kraj!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnja voditeljka Ana Radulović ugostila je Ivana Marinkovića i Žanu Omniu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Želeo bih da pozdravim sve vas, ne želim nikoga da vređa. Oću da pozdravim Žanu i Bobanca, nebitno koliko se vole u životu ali je bitno da su ostali drugovi. Hteo sam da kažem za jednu stvar i da Ivanu poručim, jedina osoba koja je pljuvala Kuliće si ti, ono što si napravio ti si ih ukopao za ceo život. Mnogo mi je drago što si stupio u kontakt sa Željkom i skidam ti kapu za to

- Ja se stvarno iskreno nadam da se to više neće dešavati, sve zavisi od Miljane jer ona uvek krene prva u rijalitiju. Proveli smo dosta dana zajedno i nije bilo razloga da neko povisi ton ili da se uvredimo, onda kad dođe u rijaliti ona počne da me gazi i onda na kraju i ja odlepim -rekao je Ivan.

- Koji je bio razlog da vređaš Žanu? -pitao je gledalac.

- Pola stvari se nije čulo, ta Žana je ista meni ponavljala dete, govorila je da je Lena genetski otpad i vidim da joj to svi zameraju -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zašto uvek insistiraš krug dvojke? -pitao je gledalac.

- Ja to govorim da ih iziritiram, jer je i moja žena iz Leskovca ali sa druge strane sam ponosan svojim krajem, svako ko nije iz tog centra zašto se ne ponose svojim krajem, nego prećutkuju sve to dok ih neko ne uvredi. Rada je uvek mene vređala da sam seljak iz Kopašnice -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja