AKTUELNO

Najstarija ćerka naše modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman Karić, oduševila je sve pratioce kada je podelila snimak enterijera svog doma.

Elena Karaman Karić, ćerka Verice Rakočević naše modne kreatorke, godinama unazad intrigira javnost svojim objavama, a ponajviše objavama o paganizmu.

Sada, Elena je otvorila vrata svog doma, što je oduševilo njene pratioce na instagramu, pokazavši enterijer svog, kako ga je ona nazvala, hrama.

Naime, ono što se moglo primetiti na snimku jeste da se Elena brinula o svakom mogućem detalju u kući, a iznad trpezarijskog stola plafon krasi prelepi i ogromni kristalni luster, dok su tepisi na podu od životinjskog krzna i kože.

Elena je video snimak objavila na svom instagramu, uz opis:

Moj dom.. moj intimni hram. Enterijer treba da nosi pečat naše duše. On ne treba da bude savršen, već ogledalo našeg života i onoga što nosimo u sebi. Moji enterijeri su slojeviti i zato, kao dizajner, sa klijentima vrlo često provodim vreme u intimnim razgovorima koji najmanje imaju veze sa dekoracijom i arhitekturom. Teme kao što su umetnost, literatura, doba godine koje im dušu boji naročitom radošću.. muzika.. epoha koja ih posebno intrigira.. su moje smernice za rad. Lako je dizajnirati i projektovati kuću, malo je teže od kuće napraviti dom. Ognjište, oko koga će generacije pisati svoje lične porodične legende.

Kamin, kožne garniture i drveni stolovi samo su deo oaze Elene Karaman, a kako sve to izgleda, pogledajte u nastavku:

Autor: Nikola Žugić