AKTUELNO

Luka Dončić još od detinjstva voli samo jednu ženu

Slavni košarkaš, Luka Dončić, koji srpsko poreklo vodi od svog oca Saše jedan je od domaćoj javnosti omiljenih sportista.

Svoju karijeru uspešno gradi preko okeana, a nedavno je sve iznenadila vest o tome da se Luka Dončić ostvario u ulozi tate.

Zato i ne čudi što je košarkaš 7. jula 2023. godine napravio pravu pometnju kada je na svom Instagram nalogu podelio sledeću fotografiju:

Naime, u romantičnom okruženju popularni sportista kleknuo je na jedno koleno i zaprosio svoju dugogodišnju devojku Anamariju Goltes.

Iako se do tog trenutka o njoj malo toga znalo, nakon ove vesti Goltesova je veoma brzo postala glavna tema svih medija. Anamarija je od Luke starija godinu dana – rođena je 1. maja 1998. godine u jednom malenom gradiću u centralnoj Sloveniji.

Lepa verenica sportiste slovenačko-srpskog porekla profesionalno se bavila plesom, nakon čega je neko vreme radila kao instruktorka joge u Sjedinjenim Američkim Državama.

Anamarija danas slovi za jednog od najuspešnijih modela u svojoj zemlji, a u Ljubljani je svojevremeno diplomirala u Ekonomskoj i poslovnoj školi na smeru marketing.

Takođe, osvojila je titulu Miss Earth Slovenije 2016. i predstavljala svoju zemlju na izboru za Miss Earth 2016 na Filipinima.

Verovali ili ne, slavni košarkaš i njegova lepša polovina upoznali su se još kao deca i to dok su oboje sa svojim porodicama letovali u Hrvatskoj.

Uskoro su se i zavoleli, pa je tako prva dečija ljubav koja se rodila u 12. godini prerasla u prelepu ljubavnu bajku za ceo život.

Godine 2018. Anamarija preselila se zauvek u SAD kako bi bila uz svog izabranika, a tamo je aktivno nastavila da gradi svoju karijeru manekenke i influenserke.

U julu 2023. košarkaš je romantičnom prosidbom krunisao svoju ljubav prema Anamariji, ali ono najlepše tek je usledilo nakon toga.

Popularni par 9 meseci vešto je skrivao najlepše vesti, a onda je Dončić na svom Instagram nalogu objavio fotografiju koja je oduševila svet.

On i njegova dugogodišnja izabranica ostvarili su se u ulozi roditelja i na svet doneli malenu devojčicu kojoj su dali prelepo ime – Gabrijela.

Lepu Anamariju na Instagramu prati preko 200 hiljada ljudi, a ona neretko sa svojim obožavaocima deli fotke iz porodičnog doma u Americi, gde uživa sa Lukom, ćerkicom i njihova tri psa.

Autor: Andrea Nikolić