AKTUELNO

Sija kao nikad do sad!

Popularna pevačica Jovana Pajić vratila se u velikom stilu na scenu nakon mnogo godina medijske ilegale.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena nova pesma 'Ludilo moje' za kratko vreme je postala veliki hit, što svedoče mnogobrojni pregledi na platformi 'Youtube', te je ponovo isplivala na vrh izvođača kada je domaći šoubiz u pitanju.

Ona je na svom instagram profilu okačila set fotografija u brutalnom stajlingu sa crvenim štiklicama i razvučenim osmehom od uha do uha, a pozitivni komentari su se samo ređali.

Njene kolege su oduševljene fotkama ostavile srca i vatrice na objavi, od kojih su najpoznatije pevačice Milica Todorović i Natalija Trik Fx, glumica Nina Janković kao i voditeljka Sanja Kužet.

Foto: Instagram.com/jovana___pajic

Podsetimo, o njenom bliskom odnosu sa Marijom Šerifović su mnogi govorili, te je pevačica stala na put špekulacijama u emisiji 'Premijera - Vikend specijal':

- Pa nije to od juče, to traje i bilo je raznoraznih faza... U početku mi je to smetalo, kasnije smo od toga pravile šale. Ona i ja to okrenemo na zezanje, šta da radimo. Ja se sa njom družim 15 godina i volim da ponovim i ponavljaću, nikada to nije nikome padalo na pamet zadnjih petnaest godina, tek kada sam se ja razvela to je postala tema.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nemanja Šolaja