AKTUELNO

Viktor Troicki, bivši teniser i selektor teniske reprezentacije Srbije, nakon osvojene zlatne medalje Novaka Đokovića na Olimpijadi u Parizu vratio se u Srbiju.

Viktor Troicki oduvek je važio za miljenika žena, a sportista već 8 godina uživa u braku sa Aleksandrom Đorđević koja je srca publike osvojila ulogom Brazilke u filmu "Montevideo".

Na kastingu se, prema njenim rečima, pokazala bolje od devojke rođene u Riju.

- Na kasting sam se prijavila na poziv ljudi iz filma koji su me videli u nekim reklamama. Preporuku su dobili u mom rodnom Paraćinu, gde je kasting i održan, a gde je dobar deo filma i snimljen - rekla je svojevremeno Aleksandra o ulozi u drugom delu filma.

- Odmalena su me mešali s Brazilkama i Južnoamerikankama, tako da i ne čudi što su se odlučili baš za mene. Bila sam jako srećna - dodala je tada.

Aleksandra se 2016. godine udala za poznatog srpskog tenisera Viktora Troickog, a u poslednje vreme nemamo prilike da je viđamo u toliko provokativnim izdanjima. Ona i Viktor su prvo dobili ćerku Irinu, te nisu krili sreću što su postali roditelji. Tri godine kasnije na svet je donela naslednicu Dariju.

Autor: Nikola Žugić