AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Neposredno pred sam početak emisije "Narod pita", ekipa portala Pink.rs porazgovarala je sa reperom Nenadom Aleksićem Ša o njegovom odnosu sa Mionom Jovanović, ali i o mnogim aktuelnostima.

Kakva je to pesma, sa Mionom ili sam?

- Da, da, Miona i ja baš smo pripremili ozbiljnu pesmu, dosta smo uložili u to. Kad dođe vreme, sve ide planski, neće se izbacivati dok je letnji period, čekamo da se vrate svi sa odmora, pa da se lepo proprati to. Nije balada, brža je pesma, totalno je drugačija od svih, gledao sam da ne podseća ni na jednu. Gledao sam da odgovara i njoj i meni. Sve što radimo, radimo zajedno.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Je l' bila Miona u Kragujevcu kod njenih?

- Što se tiče odnosa sa njenim roditeljima, obećao sam njoj, to neću komentarisati, to treba ona da komentariše.

Foto: Pink.rs

Vi ste se jako svađali, kažu komšije da su bile spremne da zovu policiju.

- Miona nije otišla, niti smo se svađali, imamo grupu gde sve komšije pišu o svemu i svačemu, nikad se niko nije žalio ni na šta, nemaju ni na šta, jedino na šta mogu da se žale je kada ja pojjačam muziku, ali ni na to se ne žale. Nema mnogo komšija na spratu ni u zgradi. Taj novinar koji je to napisao, moj otac je tužio tog gospodina, tako da, po džepu.

Foto: Pink.rs

Je l' ste uživo dobili neki negativan komentar?

- Nijedan. Šta god neko da piše po internetu, to su gluposti, podrška je ogromna, što mi je drago zbog muzike, zbog nas dvoje.

O čemu je još Aleksić pričao, pogledajte u nastavku:

Autor: Nemanja Šolaja, Nikola Žugić