AKTUELNO

Uroš Stanić sinoć se uključio u tiktok lajv sa bivšim dečkom Maje Marinković, Filipom Carem, dok je pored njega bila Aneli Ahmić, za koju se danima unazad šuška da petlja sa Carem.

Bivši učesnik rijalitija "Elita", Uroš Stanić sinoć je uključio lajv na društvenoj mreži tiktok, te se tako dodao sa Filipom Carem, Majinim bivšim dečkom i tom prilikom su igrali tzv. meč i ćaskali.

Jednom prilikom, Car ga je upitao za Aneli, a Stanić je legao pored nje u krevet i onda je Filip počeo da zbije šale i pominje Anelinog bivšeg dečka i njegovog bivšeg druga, Marka Janjuševića Janjuša.

- Uki, kako se slažete ti i Aneli? Ti mu mama dođeš, samo vam Jaško fali u sredini, Jašar da to začini legenda - nasmejao se Car.

- Fali i tebi neko - dobacila je Aneli.

- Fali i tebi Maja da začini - rekao je Stanić.

Foto: TikTok.com

- Koliki je krevet on bi pola virio...Vas dvoje tu i samo Jaškić moj u sredini. Ajoj kako bi ludi mačak zamjaukao tu između vas - nastavio je Car.

- To je tvoj drug - dobacila je Ahmićeva.

- Jeste i uvek će biti, svađali smo se, ali poštujemo se. Jesmo svašta loše proživeli, ali se poštujemo. Nismo imali jedno vreme komunikaciju i kada mu se desio tragičan slučaj, čuli smo se i eto - rekao je Car.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Video: TikTok.com

Autor: Nikola Žugić