AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa pevačicom nakon drame koju je preživela daleko od Srbije.

Poznata folk pevačica Jelena Kostov prošla je kroz pakao tokom boravka u Švedskoj gde je imala nastup. Naime, kako portal Pink.rs saznaje, Jelena je napadnuta na parkingu jednog velikog šoping centra gde je i opljačkana.

PROČITAJTE JOŠ: SINANOVOM SINU OBILI KUĆU, njegova majka objavila snimak PLJAČKE, javnost u ŠOKU!

Foto: Pink.rs

- Jelena je odlučila da prekrati vreme do nastupa u Švedskoj, pa je odlučila da ode do jednog šoping centra sa prijateljicom koja tamo živi. Kada su se uputile ka automobilu napao ih je s leđa muškarac sa kapuljačom na glavi. Oko njih u tom trenutku nije bilo ljudi, budući da je već bilo kasno, a pljačkaš je iskoristio priliku - počinje priču za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak pevačici i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Jelena nije znala šta ju je snašlo. Imala je torbicu sa novcem, karticama i dokumentacijom i sve je morala da mu preda, budući da je pljačkaš njoj i njenoj prijateljici zapretio nožem. Čim mu je dala novac, on je pobegao, verovatno u strahu da neko ne naiđe, a Jelena nije mogla da dođe sebi od šoka. Jedva je uspela da ode na nastup, čak je pomišljala da ga otkaže, ali je ipak skupila snagu. Na svu sreću su joj pasoš i karta bili kod prijateljice u stanu, pa nije bilo većih problema oko povratka u Srbiju, ali će joj ova trauma ostati za ceo život, nažalost - kaže naš izvor.

Foto: Pink.rs

Kako bismo proverili naša saznanja stupili smo u kontakt sa pevačicom koja je bila prilično potresena zbog cele situacije.

Ne ponovilo se. Ne znam ni sama kako sam uspela da izguram nastup te večeri, to je bilo strašno. Zahvalna sam samo bogu što je naoružani čovek pobegao kad je uzeo novac. Svašta mi je prošlo kroz glavu, mislila sam na sina, na supruga, na porodicu... To je jeziva scena koju želim da izbrišem iz glave što pre. Idemo dalje! Nije mi žao para, ličnu kartu sam vadila opet, sve je to nadoknadivo, bitno je samo da smo svi živi i zdravi - rekla je Jelena Kostov za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Jelena Kostov

#pevačica

'