AKTUELNO

Žestok start!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnja voditeljka Ana Radulović ugostila je Nenada Aleksića Ša i Lepog Miću. Mića smatra da Ša zataškava pravu situaciju između njega i Mione, te da još uvek nema mira u njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

-Nenade, jel se promenilo nešto? -pitala je Ana.

- Totalno drugačije i mirnije nego u rijalitiju, imamo obaveze i ne razmišljamo o nekim glupostima, ne stignemo ni da se posvađamo. Mića uvek ima neke neproverene informacije i ja sam rekao da je Kiza tužio novinara koji je izmišljao neke laži, tako da samo neka idemo po džepu isključivao pa će onda da vide -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li veruješ u sve ovo što priča Ša? -pitala je Ana.

- Ja ne verujem u Nenadove priče, on samo želi da se dokazuje. Meni nije jasno da su imali tolike svađe napolju i da su sad odjednom promenili život totalno. On nikad nije imao poverenja prema njoj i jedino može da je zaključa da bi bio miran. Narod je jedino želeo da vidi odnose Mione i Stanislava tamo i zbog toga Ša kuva oduvek -rekao je Mića.

- Mi ni jedan jedini negativan komentar nismo dobili napolju, kuva i Miona i ja, tako da nam je svuda super i imamo podršku od svih -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja