AKTUELNO

Maja Marinković i Stanislav Krofak, superfinalisti "Elite", uspeli su da izglade sve nesporazume i obnove svoju emotivnu vezu, a da je sve u najboljem redu govore njihove objave sa zajedničkog putovanja, ali i one iz Zagreba, iz porodičnog doma Krofaka.

Pozvali smo Stanislava kako bismo saznali više detalja.

- Sve je normalno! Došla je danas, biće malo kod mene, do nedelje, pa ide kući. Ja malo u Beogradu, ona malo u Zagrebu, tako smo se dogovorili - kaže Stanislav za Pink.rs i dodaje:

Foto: Instagram.com

- Čim je došla ovde, znate da je sve u redu. Da nije, ne bih je pustio u kuću - nasmejao se Krofak.

Na pitanje da li je članove porodice upoznao sa Majom rekao je:

- Rekao sam i ranije, imam svoju kuću, živim sam, ne polažem nikom račune ko će mi i kad doći. Ne želim da brzam, hoću da ide polako i spontano... Ako bude došlo do upoznavanja, doći će - objasnio je Stanislav.

Foto: Instagram.com

On i Maja su, inače, privukli veliku pažnju kada su otišli u Selce, letovalište u Hrvatskoj gde je svojevremeno letovao s bivšom devojkom Mionom Jovanović. Na pitanje da li mu je tamo bilo bolje sada sa Majom ili ranije s Mionom, kaže:

- Meni je tamo uvek najlepše otići, da nije tako ne bih ni išao. Sa Majom je sada bilo drugačije, i ja sam bio u rijalitiju, pa me svi znaju, sad je bio potpuni haos - objasnio je Krofak.

Foto: Pink.rs

Autor: Darko Tanasijević