AKTUELNO

U petak, sutra, 16. avgusta od 20 časova na Jutjub kanalu Pink.rs i portalu Pink.rs!

Novinar portala Pink.rs, voditelj i autor emisije "Intimna pitanja", Nikola Žugić, u prethodnoj, šestoj epizodi ugostio je voditeljku "Elite", Anu Radulović, koja je ovom prilikom odgovorila na sva najškakljivija pitanja, sujeti među svojim koleginicama, ali je i priznala da li je prevarila svog supruga, pevača Mirčeta Radulovića. Ako niste ispratili, možete u video-prilogu u nastavku:

U novoj, sedmoj epizodi ove emisije, voditelj Nikola Žugić ugostio je Uroša Stanića bivšeg učesnika "Elite" i bivšeg zdravstvenog radnika. On se pri ulasku u Elitu javno deklarisao kao homoseksualac, a ovog puta progovorio je nikad iskrenije o najdubljoj intimi, o tome da li ga je ikada muvao oženjeni muškarac sa javne scene, kao i da li je ikada bio u šemi sa nekim kolegom doktorom.

Ovo i još mnogo toga očekuje vas u petak, sutra sa početkom od 20 časova na Jutjub kanalu Pink.rs, kao i na portalu Pink.rs

Ovo je samo deo puzle i onoga što vas očekuje večeras na Jutjub kanalu Pink.rs i portalu Pink.rs, a ukoliko ste propustili prethodne epizode u kojima su gosti bila mnoga poznata lica, sve možete pogledati na zvaničnom jutjub kanalu portala Pink.rs!

Autor: Nikola Žugić