AKTUELNO

Tijanu Ajfon i Anđelu Vešticu danas smo uhvatili zajedno u šopingu. Naime njih dve bile su poptuno opuštenom izdanju, te su birale najbolje odevne kombinacije za sebe.

Tijana je imala crvenu usku haljinu koja je istakla njeno bujno poprsje, kao i veoma skupocene papuče, dok je Anđela Veštica bila u malo zatvorenijem izdanju kao što su majica i pantalone.

Foto: Pink.rs

Podsećanja radi, njih dve su pre par godina prepiskom objavljenom na društvenim mrežama zatekle sve. Mnogi su posumnjali da je u pitanju svađa, budući da je kompliment koji je Anđela udelila Tijani posle ugradnje novih silikona u najmanju ruku čudan. 

Foto: Pink.rs

Mnogi su pomislili da je šala, drugi pak da je na pomolu "rat" zbog silikona, ali izgleda da njih dve vole nesvakidašnje šale. Kada je Tijana Ajfon uradila nove i to ogromne grudi, čini se da su se Veštici i te kako dopale, pa joj je javno "zapretila".

- E, ovako javno da kažem da ću tužiti Tijanu Ajfon zbog toga što je uradila najbolje s*se na svetu i bacila me u depresiju. Vidimo se na sudu", napisala joj je, a ona je na to uzvratila:

"Obožavam te".

Foto: Pink.rs

Jasno je da je ovo između njih dve bila šala, što i potvrđuje njihov zajednički odlazak u tržni centar. Ipak je odnos između ove dve starlete i dalje sjajan.

Autor: Panić Nevena