AKTUELNO

Glumac je progovorio o svom zdravstvenom stanju.

Glumac Predrag Ejdus koji se pokazao kao vrhunski profesionalac i u filmovima i u serijama i na daskama koje život znače, godinama je krio bolest s kojom se bori.

Želja za glumom nikada ga nije napuštala, pa čak i u najtežim trenucima.

Foto: Printscreen Youtube

- U jednom periodu života sam imao ozbiljnih zdravstvenih problema i bio sam u komi. Tog perioda se ne sećam, ali kada sam nakon toga shvatio da ću 95 posto ostati paralizovan, a da ću ostati živ, govorio sam: „Pa ništa. Predavaću studentima, uostalom, može da se glumi i u kolicima“. Gluma me nije napuštala ni onda kada sam bio očajan. Tada sam razmišljao da je bolje da sam umro nego što sam ostao paralizovan, ali ne zbog sebe nego zbog porodice i tereta koji bih bio mojim bližnjima. Srećom, nauka i odlični doktori su me izvukli i jedan sam od retkih koji je uspeo da preživi tu bolest - rekao je Ejdus.

Danas brine o svom zdravlju i ništa ne prepušta slučaju.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: POSLE DVE NOĆI ZA PAMĆENJE SAŠA MATIĆ PREZADOVOLJAN: Pevač otkrio zašto njegov brat Dejan nije došao na koncert! (FOTO)

- Stalne kontrole. Mi smo nacija koja jako malo značaja pridaje prevenciji i onda te odjedanput snađe neka strašna bolest koju si mogao na vreme da otkriješ pomoću jednogodišnjih kontrola. Sticajem okolnosti moram da budem pod stalnom kontrolom, imam jako dobre doktore i družim se s njima. Pratim svoje zdravlje. Pokušavam da ne trošim sebe previše, ali opet, s druge strane, da se baš preterano ne pazim. Umereno. Suština mi je da sačuvam zdravlje, ne da bih ostao živ nego da bih mogao da igram - kaže Ejdus.

Pink.rs

#Bolest

#Predrag Ejdus

#glumac

'