AKTUELNO

Kada je Teodora Delić priznala da su ipak ona i Munjez bili u poznatoj kafani u prestonici, ponovo se oglasio Macanović i promenio ploču.

Opštu pometnju u javnosti izazvalo je uključenje diskvalifikovanog učesnika "Elite" Danijela Dujkovića Munjeza u emisiju "Narod pita" u kojoj je otkrio da je s Teodorom Delić nakon večere otišao u izlazak, a na ovo se oglasio za Pink.rs i Nenad Macanović Bebica, Teodorin dečko.

Danijel Dujković Munjez izrevoltiran, kako i sam kaže, Teodorinom izjavom u "Narod pita" da on laže, uključio se u uživo program te je progovorio o detaljima njihovog provoda. Kako Munjez tvrdi, kada je Teodoru Nenad Macanović Bebica, njen dečko, ostavio kolima, ona je izgovorila: "Uh, dobro je da smo se razdvojili", što Delićeva demantuje.

Tokom emisije, Teodora je oštro demantovala ove navode, da bi nakon nekog perioda ipak priznala da su bili u Gradskoj kafani, dok se njen dečko zauzeo za nju i tom prilikom žestoko demantovao Munjeza, što možete pročitati u linku ispod:

Foto: Pink.rs/n. panić

Kako je ovo Teodora priznala, odmah smo stupili u kontakt sa Macanovićem, koji je promenio ploču.

- U Gradskoj kafani su bili posle Nacionalne klase, a ne drugi dan, ne znam na šta misli, da li se odnosi na isti dan. Ako je posle Nacionalne klase, znam da su bili u Gradskoj kafani. To se odnosi na isti dan - rekao je Bebica.

Autor: Nikola Žugić