AKTUELNO

U anketi odlučite ko zaslužuje da ponese ovu titulu.

Zadrugari su danas od ranog jutra veoma aktivni, pa su ubrzo posle ustajanja odigrali igru koja im je bila zadatak od Velikog šefa, a onda je na njihovu adresu stiglo i njegovo pismo.

U njemu je traženo da učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu budu iskreni i da među svojim cimerima odaberu osobu koju smatraju najbezobraznijom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Veliki šef ima pitanje za vas: Ko je najbezobrazniji zadrugar? Treba da obrazloži zbog čega tako misli. Neophodno je da budete iskreni. Dobro razmislite koga ćete navesti. Nemojte glasati ako je većina glasala za njih. Važno je da realno sagledate situaciju, jer činjenica je da se vaše mišljenje nije poklopilo sa mišljenjem gledalaca. Pokušajte da bar jednom budete fer i iskreni kako bi se vaše mišljenje poklopilo sa mišljenje gledalaca. Isto tako apelujemo da zadatak shvatite ozbiljno, jer ne znate zašto je Veliki šef poslao baš ovo pismo - pisalo je u pismu.

Ali zadrugari nisu jedini koji mogu da donesu ovu odluku - i vi, gledoci i čitaoci portala Pink.rs, možete izraziti svoje mišljenje.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: IZDVOJILE SE, PA PUSTILE JEZIK: Maca i Sara pročitale ostale zadrugare i OTKRILE NJIHOVU TAKTIKU, a kada su pomenule Boru Diskreciji je ZADRHTAO GLAS! (VIDEO)

To ćete uraditi tako što ćete klinuti na donji link i u anketi izabrati ime učesnika kojeg smatrate najbezobraznijim.

Autor: V. T.

#Rijaliti Zadruga

'