AKTUELNO

Naši Olimpijci sinoć su rešili da nakon dočeka na čuvenom balkonu, ispod kog su ih dočekali na hiljade i hiljade građana Srbije nakon Olimpijskih igara u Parizu, odu da proslave uspeh na istim, a za atmosferu na proslavi od među mnogima bio je zadužen i folker Radiša Trajković Đani, koji je za Pink.rs izrazio nezadovoljstvo i bes!

Naši olimpijci, zlatni vaterpolisti, Novak Đoković, košarkaši, Zorana Arunović i Danijel Mikec, kao i mnogi drugi koji su ostvarili izuzetne rezultate na Olimpijskim igrama u Parizu, na balkonu su dočekani od strane građana Republike Srbije, te su se zajedno sa stotina hiljada ljudi veselili i radovali uspehu koji su ostvarili.

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Jedan od onih koji je došao kako bi podigao atmosferu do usijanja bio je i pevač Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, koji je svoje nezadovoljstvo izrazio objavom na društvenoj mreži instagram. Nakon što smo videli ovu objavu, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Đanijem, koji je bio vidno razočaran u svoje kolege.

- Došao sam prvi! Al ovako nikada nisam bio ponižen od kolega i ko je organizovao. Ovo mi se nikada nije desilo!!! A mene vole i pitaju što ne pevam...Velike zvezde. Novak i ja prvi došli! Samo su održavali svoje koncerte, a ja kao da nisam tu! Sramota me samog sebe...Ipak imam više staža i sve, al svi negde žure! Čekam da me prozove neko kao da sam radni pevač, a došao da ispoštujem Srbiju i sve sportiste. Ne poštuju godine i ko je ko!!! - izjavio je Đani za Pink.rs

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Nikola Žugić