AKTUELNO

Naši Olimpijci sinoć su rešili da nakon dočeka na čuvenom balkonu, ispod kog su ih dočekali na hiljade i hiljade građana Srbije nakon Olimpijskih igara u Parizu, odu da proslave uspeh na istim, a snimak koji je obišao internet je video klip bračnog para Đoković, Novaka i Jelene.

Novak Đoković, zlatni reket Srbije i najbolji teniser u istoriji svih tenisera, na proslavi sportista sa Olimpijskih igara pojavio se sa svojom suprugom, Jelenom Đoković.

Naime, dok je Novak na sebi imao majicu sa grbom Srbije, Jelena je zablistala u beloj jednostavnoj, ali elegantnoj haljini.

Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak sa proslave, gde je zapevao Nikola Rokvić pesmu "Romanija", a jasno se na istom može videti koliko su Jelena i Novak uživali u njegovom vokalu i koliko su bili raspoloženi, te su slavili sve do ranih jutarnjih časova.

@kolubarac1919

Proslava dočeka Nikola Rokvić i Novak Đoković - Romanija #fyp #viral #trending #foryoupage #balkan #srbija #muzika #kosarka #tenis #nikolarokvic #novak #djokovic #novakdjokovic

♬ original sound - Kolubarac1919

Autor: Nikola Žugić