AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Slađana Lazić Bošković pre početka emisije ''Narod pita'' otvoreno je za portal Pink.rs otvorila dušu o preljubi već sada bivšeg muža sa njenom sestrom, kao i pretnjama koje dobija od fanova Nenada Macanovića Bebice.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađo, kako teku dani nakon završetka Elite?

- Dobijam pretnje od Bebicinih fanova. Katastrofa je šta ja doživljavam. Ne mogu ni oni biti bolji, jer je on takav kakav jeste. Moram da kažem kakvu poruku sam dobila, što je šokantno. Ne plašim se, jer sam sve prijavila na vreme. Evo, sad ću da pročitam:''Dro*o jedna, samo još jednom nešto reci za Bebicu i Teodoru. Dro*o jedna, pazi šta pičaš, kako mi ne bi ne bi objavili tvoje ranije radove i pokazali tvojoj deci. Dro*o jedna smrdljiva''.

Foto: Instagram.com

Da li misliš da je Bebica sam napravio taj profil i pisao ti?

- Da. On je koliko sam čula pretio i Zolinoj mami preko lažnog profila. Videćemo kad se pojavi u emisiji šta će da kaže. On je loš čovek.

Da li si u kontaktu sa sestrom nakon što je imala aferu s mužem tvojim?

- Ne. Nikada više neću imati nikakav kontakt sa njom. Teško mi je kad pričam o tome.

Je l' tvoj bivši muž viša decu?

- Da. Njega deca obožavaju, ali nemaju nikakve veze s tim šta se s nama dešava.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je rekla da si propala i da nemaš ni dinara. Zbog čega toliki gnev među vama?

- Ja propala nisam. Ona je mene izdala, a ne ja nju. Nisam ja kriva što je ona pokazala svoje pravo lice. Nemam nameru da se opterećujem time, jedino imam da kažem da mi je njena veza sa Bebicom presmešna.

Detaljnije pogledajte ovde.

Autor: Snežana Zindović