AKTUELNO

Pratioci zvaničnog profila našeg portala na instagramu, portala Pink.rs, imali su priliku da postave pitanja Samiru Ramoviću, te vam donosimo njegove odgovore na ona najčešća.

Samir Ramović, inače muzičar, tokom svog učešća zaljubio se u Milenu Kačavendu koja ga nije štedela, već ga je sve vreme odbijala. Sada, pratioci profila našeg portala Pink.rs postavljali su mu pitanja, te vam donosimo i njegove odgovore na ona koja su se najviše ponavljala.

Pomenuo je da ima zdravstvenih problema, šta se dešava?

- U pitanju je zdravstveni problem vezan za bubrege, malo ozbiljniji i sada sam u situaciji kada gledam da nađem rešenje da izađem iz tog problema.

Šta si video lepo u Kačavendi?

- Tada u samom početku dok smo se družili video sam da je jedna lepa žena, harizmatična, da je žena koja ima svoj stav, zanimljiva, to sam tada video i doživeo.

Foto: Pink.rs

Prestani više da se ponižavaš, Milena je jak mangup poješće te dok trepneš, okani se nje.

- Pozdravljam tog pratioca i ljut sam, ako me pojede, neće joj biti dobro.

Ko vas je od muških, a ko od ženskih najviše razočarao nakon "Elite"?

- Ja nisam nešto mnogo ni polagao nade u većinu ljudi, ove što sam polagao nadu da mogu da se družim posle, tako se i ispostavilo. Sa Mensurom i Janjušem se družim posle svega, Uroš Rajačić je neko ko je mene tamo ispoštovao maksimalno. Čuo sam se i sa Terzom i sa Slobom.

Da li te je sramota što ne provodiš vreme sa svojom decom?

- Taj ko pita i to kaže taj ne zna šta se dešava u mom životu. S vremena na vreme objavim neki stori, ali dosta toga ni ne objavljujem. Voleo bih da svi muškarci ovog sveta budu očevi kao što sam ja.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Kako možeš da ostaviš ženu samu sa dvoje dece na moru, a ti da juriš ženske po Adi Bojani? To je sramota.

- Stvarno? Isto kao i ovaj prethodni odgovor, to su dezinformacije, ne bih mogao ni pričao o tome, najbolje ja znam kakav sam otac i šta radim za svoju decu i ljudi koji ne znaju suštinu...Vidim neki komentar na tiktoku: "Sram te bilo Samire zapostavio svoja dva sina", ja kažem: "Kako zna čovek da sam zapostavio, a ne zna ni šta imam?", ja imam sina i ćerku.

Na koja pitanja i kakve je odgovore davao Samir, pogledajte u nastavku ovog teksta:

Autor: Nemanja Šolaja, Nikola Žugić