AKTUELNO

Bivša učesnica rijalitija "Elita", Stefani Grujić, s obzirom na to da je njen tadašnji dečko Danijel Dujković Munjez diskvalifikovan, ušla je u veoma prisan odnos sa Jovanom Tomić Matorom, a da je upravo ona verila, negirala je nedavno u emisiji "Narod pita".

Stefani Grujić nedavno je gostovala u emisiji "Narod pita", te je tom prilikom negirala navode i spekulacije gledalaca i publike da ju je Jovana Tomić Matora verila, već je govorila da je u pitanju dečko s kojim je ranije nešto imala i koji nije iz javnog sveta.

Foto: Pink.rs

No, međutim, većina joj, sudeći po komentarima, ništa nije verovala, te su verni gledaoci rijalitija "Elita" rešili da totalno raskrinkaju ove dve bivše stanarke Bele kuće.

Naime, na jednoj fotografiji koja kruži društvenim mrežama jasno se vidi da Stefani na jednoj fotki nosi Matorinu trenerku, tj. trenerku koju je Matora nosila tokom "Elite.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na sve ovo, oglasila se i sama Matora koja je prvo lajkovala ovu fotku, a potom i napisala:

- Da - napisala je Matora kao odgovor na pitanje u opisu fotke: "Da li ovo Stefani nosi Matorinu trenerku i šta će na to verenik da joj kaže?".

Foto: Društvene mreže

Podsetimo, pre samo nekoliko dana do naše redakcije došla je Munjina prepiska sa Jovanom Cvijanović u kojoj Jovana ne želi da Munjez priča ono što mu je ona, kako je on naveo rekla, a tiče se toga da je Stefani boravila nekoliko dana kod Matore u stanu, te da joj je Tomićeva kupila patike i sl.

Autor: Nikola Žugić