AKTUELNO

Prava rokerka!

Isidora Begović treća je takmičarka koja se pojavila pred žirijem i gledaocima najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu, "Pinkove zvezdice". Prva pesma koju je otpevala bila je čuvena numera grupe Negativ "Ja bih te sanjala" kojom je oduševila Gocu Tržan:

Ova mala je genijalna! Bravo! - vikala je Goca dok je Isidora pevala.

Foto: TvPink Printscreen

Pred četiri članova žirija koji su već dali svoj glas, Isidora je pevala pesmu "Crni ples" grupe Oktobar 1864, a sa njom na sceni bili su i plesači. Iako ih je prvom pesmom oduševila, Leontina nije bila impresionirana drugom, pa je ipak ostala dole, tako da će Isidora ponovo pevati u baražu

Foto: TvPink Printscreen

Nedostajalo mi je malo promene, neke živosti, nekog spektakla jer uglavnom je bilo neutralno, nezanimljivo. Sve na isti način. Očekivala sam ovde bar neku glumu. Ovde je falilo glume, interpretacije. Ovo je samo čist, pun glas iz sve snage i ništa drugo - opravdala je Leontina razlog zbog kog nije dala glas.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ukupni utisak da je ona dobra, jaka, energična rok pevačica - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Stvarno je u drugoj pesmi falilo nečega... To je zavodljiva pesma, trebala si da koketiraš. Ali si zato prvu razvalila, za mene je to sjajno. Ali objektivno je utisak druge pesme sve pokvario - iskrena je bila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'