AKTUELNO

Sada je bio najbolji!

Luka Škibola večeras je probio led u trećoj emisiji petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice". On je odlučio da se predstavi pesmama jednog od članova žirija, Sergeja Ćetkovića, a prva koju je izveo bila je "Isitine i laži". Čim je čuo prve taktove svoje pesme, Sergej se podigao kako bi mu pružio podršku.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma kojom je Luka odlučio da pokaže članovima žirija svoj napredak bila je "Moj svijet" kojom se Ćetković pre nekoliko godina predstavio na "Evroviziji". On je kao podršku na sceni imao i plesače, a žiri je odlučio da mu da četiri glasa. Jedini koji se nije podigao bio je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala ti što si započeo mojom muzikom, mojim pesmama. Nekako si mi večeras, ne zato što si pevao moje pesme, ali nekako si mi najopušteniji i najkonkretniji u odnosu na tvoje ranije nastupe. Ti si dao svoj maksimum i to je meni bilo okej - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

On je toliko sladak da je to neverovatno. Te tvoje ruke koje plešu za tobom su presmešne i preslatke. U odnosu na prethodne nastupe uneo si zrelost u svoj glas - rekla mu je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da smo odmakli sa takmičenjem i da je sad trebalo da se desi nešto mnogo jače, ovo je bilo previše mlako za ovaj krug. Ti večeras nisi razbio, ali ti želim da u sledećim krugovima budeš stvarno mega - poručio mu je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'