AKTUELNO

Kako je pomirenje Asmina Durdžića i Marka Janjuševića Janjuša uzburkalo sve domaće medije, sada je za Pink.rs na ovu temu, ali i na mnoge aktuelnosti govorio Janjuš.

Kako je Janjuš istakao na samom početku, misteriozna starleta o kojoj se danima unazad piše i kako su mediji preneli, da su je sa njim uhvatili na Crnogorskom primorju, to nije istina.

Vratio si se sa Crnogorskog primorja i mnogo se pisalo o toj misterioznoj devojci, da li bi nam otkrio ko je to?

- Nemam devojku nikakvu, niti planiram da imam više ikada, ne zanimaju me uopšte devojke...Iskreno, ja tu devojku u životu nisam video, samo smo se zapratili, tako da to nema veze s tim uopšte. Video sam je na slikama, neverovatno je lepa i zgodna.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Spekulisalo se i pisalo o tvom pomirenju sa Asminom Dudržićem, kako je došlo do toga?

- Ja ne čitam novine i ne znam šta se piše. Jedino samo oko sporta što čitam, ali od ovih vesti ništa ne čitam. Što se tiče Asmina, ne znam. Stvarno jesmo vređali jedan drugog, ja momka nisam poznavao pre nego što sam ušao u rijaliti, a onda je on mene prozivao. Poslao mi je poruku i sasvim mi se normalno obratio i ja njemu, od tog trenutka ne razgovaramo o rijalitiju, niti spominjemo Aneli, ali smo spustili loptu.

Da li ste se urotili protiv Aneli i da li vas je taj gnev koji osećate prema Aneli ujedinio?

- Nisam ja pružio nikakve ruke, ne treba šta da zameramo, to je završeno što se tiče Aneli. Ne družimo se mi sad ne znam ni ja šta, ni protiv koga se nisam urotio niti ću. Ljudi iz rijalitija me ne intresuju, čast izuzecima.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Ovekovečio si uspomenu na svog pokojnog brata tetovažom na svojoj nozi.

- Ja volim tetovaže, nažalost je urađeno ovo što nikada nisam ni pomislio da će se desiti u život. To je nešto što...Ne znam kako da ti opišem, bar nešto da je na mom telu ostalo, nažalost, njegova slika koju ću nositi na sebi dok sam živ.

Foto: Instagram.com

O čemu je još Janjuš govorio, pogledajte u nastavku:

Autor: Snežana Zindović, Nikola Žugić