AKTUELNO

Nije u kontaku sa bivšom snajkom, ali ima šta da kaže o njoj.

Đole Đogani, čiji su i brat Gagi i bivša snajka Anabela Atijas i bratanica Luna bili u nekom rijalitiju, izneo je sada mišljenje o njima troma.

Iako već neko vreme ne priča sa Anabelom, kada su ga upitali da li misli da Anabela koristi Lunu radi lične promocije i da li je to planirala, on je stao u njenu odbranu.

Foto: Printscreen Instagram

- Pa nije, nije. Ne verujem da je Anabela imala spremljenu priču unapred koja bi sada pospešila njenu karijeru. Ona i ja ne pričamo, ali ona nikada ne bi upotrebila svoju decu zarad promocije. Ona je bila veliki borac i borila se da brak opstane. Obratila mi se za pomoć. Molila me je da vodimo Gagija kod psihijatra, psihologa, da rešimo određene probleme. Do poslednjeg časa se borila za Gagija. Na razne načine. Pošteno se borila za svoju decu na zdrav i normalan način. Ona i ja ne pričamo neko vreme, ali ja joj skidam kapu - rekao je Đole.

Što se tiče Lune, njemu nije bilo drago što ona ulazi u "Zadrugu", a sad mu je žao zbog onoga kroz šta ona prolazi.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: VEĆ JE ODLUČILA: Aleksandra Prijović otkrila KAKO ĆE SE PREZIVATI kad se uda za Filipa!

- Ne gledam, pa me ne dira. Žao mi je što mala Luna prolazi kroz razne faze svega i svačega. Ja nisam bio za to da bilo ko od Đoganija uđe u rijaliti - rekao je on.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Đole Đogani

'