AKTUELNO

Bukti rat bivšeg ljubavnog para i roditelja male Nore!

Drugoplasirana superfinalistkinja "Elite", Aneli Ahmić, u intervjuu za Pink.rs otkrila je šta ju je najviše šokiralo kada su u pitanju izjave Asmina Durdžića kada je reč o njihovoj ćerki Nori.

Foto: Pink.rs

Kako je istakla, nju je najviše šokiralo to što je on dozvolio, kako je rekla, svojoj devojci rijaliti zvezdi Staniji Dobrojević da javno priča kako njihova ćerka prosi, a o čemu je još pričala, pročitajte u linku ispod:

Sada se za naš portal oglasio Alibaba, koji je želeo da odgovori Aneli na ovu izjavu.

- Ta mentalno poremećena klošarka treba da shvati da je njena majka Jasmina Ahmić ušla u "Elitu" za Novu godinu i rekla da Nori svako daje po marku, dve u tramvaju!!! Njena majka je to izjavila, ne ja, ne Stanija, ja sam samo rekao jeb**e pričao kao da Nora prosi!! I Stanija je ponovila reči Jasmine Ahmić! Taj ološ od Ahmićke treba da shvati da Nora nema oca zbog njenog jezika i jezika njene sestre i majke! Izgovarale su stvari preko kojih ja nikad preći neću - rekao je Alibaba, pa je dodao:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

Stanija im ni za šta nije kriva, htele su popularnost, dobile su je, neka se zahvali Staniji i meni za ulazak u rijaliti, za slavu i 50.000 evra i neka odj**e iz našeg života i prestane tražitim u drugim ljudima krivicu!! Neka sad prosi po tiktoku umesto po tramvaju.

Foto: Pink.rs

Autor: Nikola Žugić