AKTUELNO

Reper Nenad Aleksić Ša nije mogao da prećuti prateći gostovanje svoje devojke Mione Jovanović u emisiji "Narod pita", te je brutalno odgovorio Lepom Mići.

Sinoć su u emisiji "Narod pita" na sva vaša pitanja i nedoumice odgovarali drugoplasirana superfinalistkinja Aneli Ahmić, Lepi Mića, ali i Miona Jovanović, koja je svojim odnosom sa reperom Nenadom Aleksićem Ša u "Eliti" izazvala totalnu pometnju i nepoverenje gledalaca da će njihov odnos po samom izlasku izgledati potpuno drugačije.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Iako je istina da je njihov odnos po samom izlasku totalno drugačiji, tj. mnogo skladniji nego što je bio u Beloj kući, Lepi Mića sinoć je u više navrata osolio po njihovom odnosu, s obzirom na to da je Jovanovićeva "okrenula leđa" porodici i čeka pravi trenutak da sa njima porazgovara kako bi se lopta spustila.

Celo njeno gostovanje od kuće ispratio je njen dečko, Ša, koji nije uspeo da se suzdrži, te je brutalno uzvratio Mići. On je objavio njegovu fotografiju iz emisije sa đavoljim rogovima na glavi, a potom i Mioninu, ističući da je uvek bio i da će, kako kaže, biti njena podrška, te i da je Jovanovićeva gospođetina.

Autor: Nikola Žugić