AKTUELNO

Pre dve godine, diskvalifikovana učesnica "Elite", Miljana Kulić, vodila je borbu za golim životom kada su je skoro pokosile posledice operacije želuca kojoj se podvrgla 2022. godine u jednoj turskoj klinici.

Miljana Kulić, godinama je varirala sa kilogramima, ali nije skidala osmeh s lica, te je tom prilikom odlučila da se podvrgne operaciji smanjenja želuca, kojoj su se i mnoge poznate ličnosti podvrgle, a kako je ona prošla uspešno, posledice su je umalo koštale života.

Foto: PINK.RS/A. NIKOLIĆ/INSTAGRAM.COM/MARIJAKULIC/TV PINK PRINTSCREEN

Miljanu su umalo posledice ove operacije koštale života, a o njenom zdravlju se pored tima lekara, brinula i njena majka Marija Kulić, njen tadašnji momak Nenad Macanović Bebica, kao i milioni njenih fanova. Sve detalje drame pročitajte u linku ispod:

Ovim povodom, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Bebicom, kako bi saznali kakva se sećanja njemu bude kada mu se spomene ova tema, a i kakve emocije mu naviru.

Foto: Instagram.com, Pink.rs/M. Ivanović

- Trenutno mi se ne bude nikakva sećanja, to me je sve prošlo. To je u tom trenutku bilo katastrofa, sada stvarno ne, ravnodušan sam. Bio je cirkus, završilo se kako treba, neka je živa i zdrava samo što dalje od mene - rekao je Bebica za Pink.rs

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: Nikola Žugić