AKTUELNO

Glumica Lidija Vukićevć često sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli trenutke iz svog svakodnevnog života, a na tim slikama se može videti i kako je Lidija uredila njen stan.

Pelepa glumica kovrdžave kose godinama oduševeljava sve svojim izgledom, a pored toga poznato je da je Lidiji veoma bitno da njena oaza mira bude u njenom stilu.

Foto: Privatna arhiva

Lidija je izvestan vremenski period pre par godina posvetila preuređivanju i renoviranju stana na Bežanijskoj kosi, a rezultati koji se mogu videti na fotografijama oduševili su sve njene pratioce.

Ona priznaje da je u osmišljavanje enterijera svog doma uložila veliku pažnju i trud, te da joj nije teško da sama zasuče rukave i zakuca ekser, okreči ili restaurira određene delove u domu.

Foto: Pink.rs

Bela, kapućino i boja peska dominiraju njenim prostorom, a drvo i nameštaj od pletenog pruća, ukrašeni sitnim detaljima i biljkama nalaze se svuda po stanu.

Glumica je nedavno renovirala i terasu na kojoj sada ima malu fontanu, lavabo i iznad njega televizor, garnituru i na njoj jastučići sa leopardima, kamin...

Autor: N.Brajović