AKTUELNO

Večeras, od 20 časova na Jutjub kanalu Pink.rs i portalu Pink.rs!

Novinar portala Pink.rs, Nikola Žugić, u prethodnoj epizodi emisije "Intimna pitanja" ugostio je najintrigantnijeg i najkontroverznijeg oca na našim prostorima, oca Maje Marinković, Radomira Marinkovića Takija, koji je progovorio o svojoj intimi, ali je morao da bira između Site Aneli Ahmić, a o njegovom najskandaloznijem raskidu od tada se priča naveliko i naširoko, njegovo gostovanje pogledajte u nastavku:

U novoj, šestoj epizodi, Nikola je ugostio muzu RED TV i voditeljku "Elite", koja svakom svojom fotografijom na društvenim mrežama zapali i sruši iste, Anu Radulović. Ona je ovom prilikom progovorila o svojoj najdubljoj intimi, sujeti među svojim koleginicama, ali je i priznala da li je prevarila svog supruga, pevača Mirčeta Radulovića.

Ovo je samo deo puzle i onoga što vas očekuje večeras na Jutjub kanalu Pink.rs i portalu Pink.rs, a ukoliko ste propustili prethodne epizode u kojima su gosti bila mnoga poznata lica, sve možete pogledati na zvaničnom jutjub kanalu portala Pink.rs!

EMISIJU "INITIMNA PITANJA SA NIKOLOM ŽUGIĆEM" MOŽETE PRATITI VEČERAS, OD 20 ČASOVA NA JUTJUB KANALU PINK.RS, KAO I NA PORTALU PINK.RS!

Autor: Nikola Žugić