AKTUELNO

Modna kreatorka Melina Džinović ekspresno se razvela od čuvenog pevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u bračnoj zajednici.

Melina je u intervjuima non-stop govorila koliko joj znači Harisova podrška, dok sad o razvodu sve vreme ćuti.

Dizajnerka, po svemu sudeći, nije mogla ni da pretpostavi kako će se njena priča sa Harisom završiti - da će on mesecima iznositi njihov prljav veš u javnost, a da će se gradskim kuloarima širiti priče o njenom novom partneru.

Foto: Pink.rs

Haris je jednom uporedio Melinu sa čuvenom glumicom Sofijom Vergarom, pa naveo da je maksimalno podržava.

- Haris kaže da nijedna ne može da se meri sa mnom, ni Sofija Vergara? (smeh) Kako mi neće prijati to, Hari je centralna ličnost mog života. Tu su i deca, naša familija... Ne izlazim puno iz tog kruga. Zaista sam tom krugu posvećena - istakla nam je tad Melina.

- Da sa njim nešto nije kako treba, da mi on ne daje tu podršku, meni jednostavno ništa ne bi ni išlo. Ovo sve što imam je rezultat toga kakav je on prema meni svih ovih godina unazad. Jako sam ponosna na njega - dodala je bila Melina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona godinama gradi ime u svetu mode, a o povezivanju sa Harisom u medijima i te kako ima stav.

- Meni ništa nije draže nego da budem supruga Harisa Džinovića. Ne znam zašto je to sporno? Žene se bune kada ih nazivaju po suprugu - kazala nam je ona svojevremeno.

- Ja sam prvo supruga jednog velikog čoveka u svakom smislu, ne samo po karijeri, i meni je ponos toliki da ne mogu da vam objasnim. Mene Haris zove Melša i ja se javljam na telefon sa: "Ćao, ja sam Melša Harijeva", a s druge strane to kako će vas zvati niti ruši, niti pravi vaš identitet - dodala je tom prilikom Melina.

Autor: N.B.