AKTUELNO

Oduševili sve svojom humanošću!

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković danas su proslavili sedam meseci veze. Njih dvoje su napokon uživali zajedno nakon nekog vremena koji su bili odvojeni jer je ona u Kruševcu, a on u Beogradu.

Kako su danas ceo dan proveli zajedno, mnoge je zanimalo šta im je sada poklonila njihova Neviđena armija, koja ih je zadnjih meseci stalno oduševljavala poklonima za mesečnice.

Foto: Pink.rs

Kako je njihova podrška želela da im i danas kupi poklone, Anita i Anđelo su ih zamolili da to ne rade jer su se previše trošili dok su oni bili u Eliti, pa su zajedno napravili dogovor da sav skupljen novac uplate na račun onih kojima je to najpotrebnije:

- Dragi naši, s obzirom da su nam Anita i Anđelo zabranili da im bilo šta više kupujemo i poklanjamo, jer smo se kako oni kažu mnogo istrošili tokom njihovog boravka u Eliti, i pored naše želje da to činimo i dalje, u dogovoru sa njima odlučili smo se da za 7 meseci njihove ljubavi, to uradimo na drugačiji način i da nekome pomognemo, za Elenino bolje i lepše sutra u ime ljubavi Anite i Anđela, uplatili smo novac u Humanitarne svrhe, jer ovo i njih dvoje čini posebno srećnima. Hvala svima koji su učestvovali  - napisali su oni u opisu

Kao što se vidi u objavi na Instagramu podrške Anđela i Anite, oni su skupljeni novac uplatili na račun dece kojoj je taj novac potreban za lečenje, a ovaj human gest oduševio je mnoge.

Anđelo i Anita i njihva podrška su pokazali koliko su humani i dobri ljudi i to zaslužuje veliko poštovanje.

Autor: N. Brajović