AKTUELNO

Tenzija raste!

Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić nastavili su svoj sukob u emisiji ''Nared pita'', prilikom čega je Stanić otkio da je u konaktu sa njegovom bivšom ženom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uroše, ti si sa Vanjom, bivšom ženom Nenada Aleskiša Ša u kontaktu. Šta ti ona kaže? - upitala je voditeljka.

- Nje mi je jako žao. Jako je dobra žena i majka. Generalno žalim sve njegove bivše, ali i Mionu sada. Vanja je institucija za Ša, treba da mu bude čast jer je bio sa takvom ženom. Sutra spemam meč sa Vanjom, videćemo kako će biti- kazao je Uroš.

- Ti si sramota za našu zemlju. Teško nama s takvom omladinom - kazao je Ša.

- Da li smatraš da se Ša plaši Mionine porodice? - upitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- On pokušava da se opere od svega što je radio i spušta loptu, ali mislim da mu to neće uspeti. Miona treba da se trgne i skloni od Ša. Nije kasno da se okrene porodici i uvidi svoje greške i shvati šta radi - kazao je Uroš.

- Ja sam Mioni napolju pokazao kako se ponašam, ko sam i šta sam. Bitno je da idemo korak po korak i da nam je lepo - istakao je Ša.

- Je l' je sad tvoj strah kada je reč o Mioninim emocijama prema drugom nestao? - upitala je voditeljka.

- Da, jeste. Bio sam često tvrdoglav. Ovan sam, treba mi dosta da shvatim kad pogrešim. Neke stvari mi nisu bile jasne, ali sada jesu i svestan sam toga - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ša, ti si jedna zvezda padalica. Propao si, ovo su šlageri. Iskompleksiran si, Stanislav dobro izgleda, kulturan je i pravi je gospodin, za razliku od Ša. Ša je odao Mionu za mnoge stvari i ja mislim da njena porodica nikada neće prihvatiti taj odnos. Ša se nikada neće promeniti - kazao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.