AKTUELNO

Pevač Miloš Bojanić već dugi niz godina ima kuću u Crnoj Gori, koju je nedavno odlučio da proda. Naime, Miloš rešio je nedavno da proda vilu u Crnoj Gori, koju je nedavno renovirao i uložio 200.000 evra.

On je ispričao da nekretninu u Baošićima, koja je smeštena tik uz šetalište i plažu prodaje za skoro dva miliona evra. Bojanićeva vila se nalazi nadomak Herceg Novog i poseduje nekoliko apartmana.

Foto: Pink.rs

Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena i kapija.

Foto: Pink.rs

Pevač je ranije otkrio da su mnoge njegove kolege bili gosti u njegovoj vili na moru, među njima se našle koleginice Lepa Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić i mnogi drugi te se neretko mogu čuti priče da upravo Bojanićeva vila krije najveće estradne tajne.

Foto: Pink.rs

Pričalo se da je za kupovinu Bojanićeve vile bio zainteresovan turski glumac Halit Ergenč, poznat po ulozi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji, ali po svemu sudeći do kupovine nije došlo.

Foto: Pink.rs

Autor: Nemanja Vujičić