AKTUELNO

Otvorio je dušu i ispisao reči koje su mnoge navele na razmišljanje.

Aca Lukas se nikada nije uklapao u kalupe, što je dokazao i svojom čestitkom kojoj je damama, prvenstveno svojim ćerkama, poželeo srećan Dan žena.

Foto: TV Pink Printscreen

On je objavio fotografiju na kojoj pozira sa ćerkicom Viktorijom, a potom započeo izlaganje koje je kod velikog broja njegovih pratilaca probudilo najdublje emocije.

- Cvetiću moj najljepši, ovo je i tvoj dan, jer ste ti i Miljana jedine prave i večne ljubavi u mom životu! Mimi, srećan ti 8. mart, i srećan 8. mart ovoj maloj i novoj ljubavi, koju ćeš doneti na radost, tu novu "ženu" mog života! Za vas živim i samo ste vi i vaša braća ono što me nosi i ne da da posustanem u ovoj deponiji smeća, koja se zove moj život i okruženje! Čast malom broju izuzetaka... - započeo je Lukas, a potom nastavio:

- Zbog vas ću da preorem planetu i na žalost mnogih biti najbolji dokle god to bude potrebno da bi vi postali svoji ljudi, i nadam se takođe najbolji u svojim poslovima i karijerama. Srećan 8. mart skoro svim ženama na planeti! Još jednom, ovoj najmlađoj i najslađoj tatinoj mezimici! Viki, srećan ti 8. mart! Budi ceo život srećna i pametna kao što si. Tata te voli i živi za tebe - završio je folk pevač.

Pink.rs

#Aca Lukas

#pevač

'