AKTUELNO

U toku Premijere - Vikend specijala, voditelj i reporter Nemanja Vujičić je razgovarao sa pevačem Sergejom Ćerkovićem.

Na samom startu razgovora Sergej je otkrio kako se oseća na zasluženom odmoru:

- Ovo je moja druga kuća, kada krenu raspusti mi se ovde, sklonjeni od očiju javnosti gde punim baterije za ono što sledi - rekao je Sergej pa je otkrio da li je on tip koji koji se sunča ili provodi vreme u vodi:

- Kao malom mi nije bilo jasno što je moj otac provodio vreme u kafani i hladu, a mi u vodi, a sada mi je jasno što je to tako - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je potom upitao Sergeja za anegdote iz detinjstva:

- Sećam se jedne situacije kada sam bio mali, krenuo sam iz vode na sladoled i kada sam se vraćao video sam da me cela palaža traži. Posle sam dobio batine - nasmejao se Sergej pa je otkro kakav je on otac:

- Još uvek se pitamo mi kao roditelji neke stvari, a sada su one te koje stalno pitaju kada će oni početi da odučuju same, ali dokle god smo mi roditelji, biće kako mi kažemo. Ovo vreme nije donelo ništa dobro, nisam uplašen zbog tog vremena, ali sam jako oprezan. Mora sve da se zna, ko je gde je i tako.

Foto: TV Pink Printscreen

Sergej je otkrio što je čekao devet godina za novi album:

- Čekao sam devet godina, ali sam želeo da objavim album, CD, želeo sam to. NIsam neko ko menja ukus, želim da istrajem u onome što pevam i ja znam šta moja publika želi od mene, držim se svog žanra - rekao je Sergej pa se osvrnuo na nastupe koje je imao:

- NAjbolje tek dolazi, letnja turneja je priprema za ono što dolazi. Ima tu mnogo nastupa zakazanih od Herceg Novog do Lajkovca , pa Zagreb i onda Beograd, Sava Centar - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Brajović