AKTUELNO

Pobrinuli se oko svakog detalja!

Glumački par Petar Benčina i Tamara Dragičević pre nekoliko nedelja se preselio sa decom Stašom i Lazarom u prostraniji stan.

Tamara se pre nekoliko dana porodila i na svet donela sina Borisa, pa sada petočlana porodica ima više prostora kako bi uživali u domu.

Ono što se može odmah primetiti da je prostrana dnevna soba uređena u minimalističkom stilu, ali ono što njihov stan izdvaja od većine sličnih jeste ogromna terasa sa koje se pruža pogled na ceo grad.

Foto: Instagram.com

Lazar i Staša dosta vremena provode na terasi, kao i njihovi kućni ljubimac, a pažljivo birano cveće i drveće prostor su oplemenili i dali mu hlad, što mališanima tokom vrelih beogradskih dana posebno prija.

Oni su pažljivo birali svaki detalj, vodeći računa da on bude sveden i bez previše boja. U njemu dominiraju svetliji tonovi, a sve je upotpunjeno staklom i mermerom.

Inače, Tamara kao domaćica dosta je pažnje posvetila i kuhinji, gde provodi vremena s obzirom na to da je majka troje dece. Ona je ranije pričala da iako nosi svečanu haljinu, kuhinja je nezaobilazna, pa ima i “pomoć”, a to je njena mezimica Staša.

- Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije nameštena. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete - rekla je Tamara jednom prilikom.

Kako je majka troje dece, Tamara nam je ranije rekla da ima strahove za njihovo odrastanje.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, Pixabay.com

- Moje starije dete je krenulo u prvi razred i tu su bili strahovi. Nekako vrtić i taj period odrastanja kada su najviše sa nama ste zapravo bezbrižni i nekako je do vas. Kada prepustite društvu i sistemu svoju decu, onda kreću pravi strahovi. Naravno da na kraju najvažniju ulogu odigra porodica i vaspitanje, a da je lako nije lako. Trenutno su to moji strahovi- rekla je tada Tamara.

Tako bračni par može da pravi romantični ugođaj koji može da izgleda kao iz filmova. Terasa će biti sigurno jedno od omiljenih mesta za okupljanje njihovih kolega i prijatelja.

Autor: Andrea Nikolić