AKTUELNO

Više se ne kriju pod jorgan planinom!

Blogerka Luna Đogani danas slavi rođendan, a s obzirom na to da je previše euforična, ukućanka najgledanijeg rijaliti programa ikada u ovom delu Evrope "Zadruga", opustila se previše prošle noći sa svojim dečkom Slobodanom Slobom Radanovićem.

Stanar, koji je svoju suprugu prevario pred kamerama "Zadruge", Luna Đogani otpratila je na spavanje i iskoristila priliku da sa svojim partnerom razmeni što strasnije emocije, daleko od pogleda ostalih cimera.

Nemam osećaj da mi je rođendan - tužna je bila Luna.
A ja sam tri nedelje zaredom potrčko - ustanovio je Sloba.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Vratite mi ga sad, kad se ovo završi - govorila je Luna, dok se njen dragi skidao i upitala ga:
Spavaš li u gaćicama? Daješ joj tvoj penis?  - pitala se Luna, ali njen ljubavnik odgovorio da će spavati u donjem vešu, samo ako bude toplo i uzdisao.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Podsetimo, odlukom Miljane Kulić koja je i ove nedelje vođa, Slobodan Radanović je zajedno sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar potrčko i ove nedelje zbog čega ovi zadrugari spavaju u sobi za rehabilitaciju.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Izgleda da Luna više ne može noći da provodi bez svog izabranika, pa je odlučila da se prepusti emocijama, u ovom delu "Zadruge". Ono što je zanimljivo jeste i da je pre ove situacije, Luna u spavaćoj sobi u naletu strasti zaskočila svog dečka Slobu pred očima svih ukućana. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-snimku koji sledi:

PROČITAJTE JOŠ: TORTA NA TRI SPRATA: Anabela za Lunu spremila iznenađenje za rođendan zbog kog će sutra VRISNUTI OD SREĆE! (FOTO)

J. Č.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'