AKTUELNO

Iskrene čestitke sa svih strana?

Slobodan Radanović Sloba je očito gledaocima najzanimljiviji jer voditeljka često postavlja pitanja od strane gledalaca upućena ljubavnom trouglu koji čine njegova supruga Kija Kockar, devojka Luna Đogani i on.

Na pitanje da li i dalje misli da Kija ima najprljaviju dušu, on je odgovorio:

Ne mislim da baš ima prljavu dušu, svako ima svoje vrline i mane. Ima neke mane koje ispoljava češće, neke ređe, svako shvata to na svoj način. Ja sam sa njom proveo pet godina i nikada neću reći lošu reč za nju - jasan je bio Sloba.

Foto: RTV Pink

Rečenicu nije ni uspeo da završi  jer je ustao da bi čestitao rođendan svojoj devojci Luni tačno u ponoć, a ostali zadrugari su aplaudirali.

Nakon što je izljubio svoju dragu, želeo je da ipak završi rečenicu sa tim da je već sve što je imao rekao o Kiji i da ne želi da komentariše više.

Naravno, srećan osmi mart svim ženama - bio je ljubazan Sloba.

Foto: RTV Pink

Od srca ti sve želim najbolje. Šta god da je bilo... - rekla je kratko Teodora.

Iako joj je otela supruga, Kristina Kockar strpljivo je čekala u redu da devojci svoga muža čestita 22. rođendan sa željom da joj se dešavaju najlepši trenuci u životu, a sudeći po rečima koje je izgovorila može se zaključiti da je Kija prešla preko preljube.

Srećan rođendan, da budeš pametna. Sve najlepše ti želim - čestitala joj je Kija.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ:  Miki se ZAGLEDAO U TEODORINU ZADNJICU, Anđelo POBESNEO I UPOZORIO GA, a evo kako je pevačica reagovala! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo i ko je sve čestitao Luni rođendan, pogledajte u nastavku:

J. Č.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'