AKTUELNO

Slavni crnogorski fudbaler Stevan Jovetić, trenutno je angažovan, tj. brani boje Olimpijakosa, a trenutno boravi u rodnoj zemlji, Crnoj Gori, gde nije uspeo da promakne oštrom oku našeg paparaca.

Stevan Jovetić, poznat je crnogorski fudbaler, a pre samo četiri nedelje, njegova žena Marija porodila se i na svet je donela dečaka, kom je ovaj ljubavni par dao ime MIodrag. Stefan je organizovao gala proslavu povodom rođenja sina, na ostrvu Mamula u Crnog Gori, na kojoj su se pojavile i neke poznate ličnosti.

Ekipa portala Pink.rs nalazi se na crnogorskom primorju gde svakodnevo obilaze luksuzne destinacije na kojima se nalaze naše javne ličnosti! Te smo tako uspeli da uhvatimo i ovog slavnog crnogorskog fudbalera.

Naime, Stevana smo usnimili kako nešto uzima, a nakon toga odlazi do svog skupocenog i luksuznog automobila, u kom se dopisuje s nekim, a detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku:

Video: Pink.rs

Podsetimo, poznati fudbaler se krajem 2019. godine oženio svojom dugogodišnjom izabranicom Marijom. Venčanje se održalo u Monte Karlu, a u martu 2020. godine su dobili prvog sina. Bajka fudbalera Stevana Jovetića i njegove supruge Marije važi za jednu od najlepših ljubavnih priča kad su javne ličnosti u pitanju.

Autor: Nikola Žugić