AKTUELNO

Imala je sreće!

Pevačica Tanja Savić bila je na vrhuncu svoje karijere kada je odlučila da sve ostavi, uda se za Dušana Jovančevića i ode u Australiju gde je on rođen i živi celog života. Ona je tamo rodila i dva sina, a nakon nekoliko godina odlučila je da se vrati na muzičku scenu.

Foto: Ivan Vučićević

I taman kad je ponovo vratila svoj status, Tanja je odlučila da opet ostavi sve i vrati se u Australiju, a ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je pevačicu i njenog supruga neposredno pred odlazak. Njih dvoje su proveli sasvim normalan dan, pokupili decu iz škole, uživali.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, baš kad su krenuli po decu, mogla je da se desi velika nesreća. Naime, Dušan, koji je vozio auto u kom je bila i Tanja, prošao je na crveno svetlo na semaforu u trenutku kada je prolazio tramvaj koji je mogao da ih udari. Na sreću, do tragedije nije došlo, a da li će ih ovo naučiti da nikad ne prolaze na crveno svetlo, videćemo.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NA KOJU LI JE MISLILA?! Seka prozvala koleginice: Svi možemo da LETIMO PO ARENAMA, ali treba stati i PEVATI! (FOTO)

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Paparazzo Lov

#Tanja Savić

'