AKTUELNO

Jelena Đoković i Novak Đoković otputovali su u Pariz, a pre početka Olimpijskih igara na kojima igra srpski as, oni su bili gosti ekskluzivne žurke koju je organizovao magazin "Vog Adria" u prestižnom hotelu "Ric".

Poznate ličnosti iz celog sveta su bili gosti, blogerka Tamara Kalinić, legendarni Mik Džeger, Jelena Đoković, kao i naš najbolji teniser Novak koji je uveličao specijalno gala veče magazina, na čijoj naslovnoj strani je nedavno bio.

Međutim Pariz je već više nego u olimpijskom raspoloženju, te je sinoć, 25. jula, Fondacija "Luj Viton" organizovala zagrevanje prepuno filmskih zvezda i imena iz modne industrije, kao uvod u željno iščekivani događaj.

Foto: Instagram.com/Voguefrance

Najpoznatija imena su se našla na događaju, kao što su Novak Đoković sa suprugom Jelenom Đoković, Rosalia, Serena Vilijams, Lebron Džejms, a takođe možemo istaći širok spektar dizajnera.

Među zvanicama je bila i poznata pevačica i glumica Zendaja koja je srela na ulazu Noleta i Jelenu, te se srdačno pozdravila sa njima.

Na stranici "voguefrance" na Instagramu, pojavio se snimak njihovog susreta, te su pohvalili našeg asa na džentlmenskom gestu.

- Zendaja je naletela na Novaka na putu ka događaj na Fondaciji "Luj Vitona", i pogodite šta? Prvo što je profesionalac uradio je čestitao glumici na ulozi teniske atletičarke u filmu "Izazivači"! - napisali su oni ispod objave.

"Novak džentlmen", "Zendaja prelepa", "Đoković GOAT", "Kakav šmeker", "Gospodin", "Jelena, kakva dama", samo su neki od brojnih komentara.

Autor: A. N.