AKTUELNO

Dragiša Gudelj, brat Nemanje Gudelja završio je fudbalsku karijeru, a snimkom koji je objavio na Instagramu rasplakao je sve.

Anastasija Ražnatović se prva oglasila na pomenutoj društvenoj mreži i pružila mu podršku, a sada je to učinila i njegova sestra Vanja Gudelj.

Naime, ona je objavila snimak uz koji je napisala: "Najponosnija sestra", a uz to je stavila deo iz Biblije - Isaiah 43:1-3 koji ima sledeće značenje:

"Ali sada ovako veli Gospod koji te je stvorio, Jakove, i koji te je stvorio, Izrailju, ne boj se, jer sam te otkupio, pozvah te imenom tvojim; ti si moj. Kad prođeš kroz vode, ja ću biti s tobom; i kroz reke te neće preplaviti: kad prođeš kroz oganj, nećeš se spaliti; niti će te plamen zapaliti. Jer ja sam Gospod Bog tvoj, Svetac Izrailjev, Spasitelj tvoj: dadoh Egipat za tvoj otkup, Etiopiju i Sevu za tebe".

Podsetimo, Gudelj je dva puta imao srčani zastoj na utakmici. Prvi put se to desilo krajem 2022. godine, na utakmici Kordobe i Rasing Ferola. Srpski igrač se samo srušio na terenu, utakmica je bila prekinuta u 11. minutu, a Gudelj je prebačen u bolnicu.

Na sreću, Dragiša je preživeo, iako su španski doktori isticali da je imao samo 30% šanse da to uradi. Oporavio se, nastavio je da igra fudbal, ali mu se prošle godine isto desilo.

Gudelj se srušio na terenu tokom meča Kordobe i Melilje, svi su se odmah uplašili i podsetili na užasne scene sa kraja 2022, ali je na sreću Dragiša i ovo preživeo.

Autor: Darko Tanasijević