AKTUELNO

Jovana Tomić Matora je posle "Elite" napravila čistku među svojim prijateljima, zbog brojnih izdaja, a kako nam je priznala, jedino se kaje jer se pred kraj rijalitija odrekla Lejdi Di.

Tikva je pukla posle Matorinog suočavanja sa Sandrom Rešić, koja joj je prenela da je Lejdi Di lično videla prepiske Anite Stanojlović i Matee Car. Lejdi je to demantovala, međutim Matora joj nije verovala, zbog čega je tada stavila tačku na prijateljstvo sa njom, što je nju duboko povredilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je za Pink.rs priznala da se uverila da je informacija koju joj je Rešićka prenela lažna, te da se kaje što je onako postupila prema Lejdi Di.

- Nisam je još uvek zvala, to mi je jedino krivo. Ona nema veze sa celom pričom, saznala sam sve. Prosto me je sramota da je okrenem - rekla je Matora, a tim povodom smo pozvali Lejdi.

Foto: Pink.rs

Kako nam je objasnila, sa Matorom je završila za sva vremena.

- Videla sam Matorinu izjavu u vezi mene da je sramota da mi se javi zbog njenog postupka prema meni. Treba da je bude sramota, jer na kraju svega se ispostavilo da sam joj unutra bila jedini prijatelj ja i to je trebalo da zna pre nego što je uperila prst u mene na onoj klupici, kada sam se prvi put u životu zaklela u dete da nemam nikakve veze sa tom pričom. Izabrala je da veruje drugima, a ne meni - sa mnom je taj dan završila sto se drugarstva tiče - rekla je Lejdi za Pink.rs i dodala:

- Kod mene je pravilo - pored sebe imam samo osobe koje mi veruju i kojima verujem, ona nije jedna od tih osoba. Pojedini su navikli na lažna drugarstva, ali ne i ja. Bolje što me nije zvala, jer me ne bi dobila. Moje najveće razočaranje "Elite" je Matora - zaključila je TikTokerka.

Autor: D. Tanasijević