AKTUELNO

Kontroverzni srpski reper Dragomir Despić Desingerica svojim nedavnim nastupom na Crnogorskom primorju podigao je ogromu prašinu - toliku da su se njegovi performansi u Crnoj Gori našli na dnevnom redu tamošnjih vlasti, koje razmišljaju čak o zabrani njegovih nastupa!

Njega to, čini se, uopšte ne brine - Despić radi punom parom, puni klubove na primorju, a slobodno vreme koristi za relaksaciju i akumuliranje energije, koju troši na nastupima.

Foto: Pink.rs

Desingericu je naš paparaco uhvatio dok na plaži "baulja i ćarlija", kao što peva u svom novom singlu "Rendalica" - iako nije bilo sunčano, već tmurno, Despića to nije sprečilo da se skine i osveži u moru.

Foto: Pink.rs

Očekivano, svi pogledi prolaznika bili su uprti u Desingericu, njegove mišiće i upečatljive tetovaže, koje su mu zaštitni znak.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Ministarstvo kulture i medija Crne Gore izrazilo je veliku zabrinutost povodom nedavnih nastupa repera Desingerice, koji je, smatraju mnogi, prešao granicu kada je jednoj devojci na nastupu pljunuo u usta. Ponovo se povela priča o njegovom lošem uticaju na decu, te je reper u izjavi za Telegraf rekao šta ima:

- Kojoj deci? Ja ne nastupam u vrtićima, niti sam ja neki dečiji animator, ja pravim muziku za odrasle i nastupam u klubovima za odrasle ljude i diskriminacija je da bilo ko ograničava ljude i ubeđuje ih da li im se nesto sviđa ili ne sviđa , na mom nastupu niko nije povređen ili da je otišao tužan nego zadovoljan i srećan, a sa druge strane ni jedan izvođać nije na dnevnoj žurci napunio taj klub do čepa što govori da to što ja radim valja i ne razumem zašto uporno neko pokušava da te ljude ubedi da im je loše, a njima je predobro - rekao je Despić.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Autor: D. Tanasijević