AKTUELNO

Bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić nakon jučerašnje emisije "Narod pita" žestoko je zaratio sa Lepim Mićom.

Asmin se telefonski uključio u emisiju, a nakon što ga je Lepi Mića iznervirao rešio da krene za Beograd i da vidi, kako je naveo, koliki je muškarac jedan od najpoznatijih učesnika Zadruge.

Sinoć sam se uključio u "Narod pita" da demantujem neku budaletinu zvana Danica, imao sam malo sukob sa Slepim Mićom. Nisam hteo da se natežem na telefonu krenuo sam za Beograd da ga uživo vidim i da vidim koliki je muškarac

Foto: Instagram.com

Asmin tvdri da ga je Mića slagao da ide na more.

- Slepi Mića se ukakio i naravno da više ne diže telefon, eno ga sedi u policiji i upravo me prijavljuje, to je vaš smrdljivi Lepi Mića koji ima mu*a kao ptica, a uši kao slon! Ali ovo se neće završiti na tome - naveo je Asmin.

Foto: Instagram.com

Asmin je na svom storiju objavio i prepisku sa Lepim Mićom u kojoj od njega traži da sve raščiste, ali i lokaciju jer je, kako je napisao, spreman da ode na more da bi razrešili šta imaju.

Foto: Instagram.com

- Nije valjda da imaš samo mu*a na televiziji? Vidi, ne budeš li se sreo sa mnom danas bićeš najveće smrad i najveći ološ na Balkanu - napisao je Asmin, a u nastavku pogledajte ostatak prepiske:

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs