AKTUELNO

Bogdan Srejović pre nekoliko dana zakleo se na večnu ljubav lepoj misici i bivšoj učesnici rijalitija "Zadruga" Jovani Ljubisavljević. Par je rekao sudbonosno "da" u manastiru Gračanica, a sada se šuška i da je popularna lepotica u blagoslovenom stanju.

Četiri dana nakon tajnog venčanja, Bogdan je obajavio fotograiju sa mora, a njih dvoje su se uputili nas Svetu goru.

Foto: Instagram.com

Pre misice Bogdan je dospeo u javnost zbog veze sa najvećom balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. Veza sa Cecom ga je proslavila te je dospeo u medije, a beogradski ugostitelj je pre veze sa Cecom često bio u estrandim krugovima.

To nikome nije čudno, najpre zbog zbog posla kojim se bavi. On je blizak sa Banetom Jankovićem, sa kojim je vodio jedan beogradski klub. Međutim, kako je pandemija koronavirusa stopirala noćni život, Srejović je ostao bez posla, ali samo nakratko. Ubrzo ga je pozvao prijatelj, vlasnik restorana u radi već nekoliko godina.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/TV PINK PRINTSCREEN

Bogdanu je inače brak sa Misicom, drugi brak, on je pre toga bio u braku sa Zoranom Tasovac sa kojom je dobio i ćerku. Kako je i poznato Bogdan i njegova bivša supruga su u sjajnom odnosu a privatno se svi druže, te često kače slike na kojima su Bogdan, Zorana i Saša Kovačević.

Foto: Instagram.com/bogdansrejovic

Pre Zorane, Cecin bivši je voleo manekenku Vladanu Radosavljević, a tokom njihove veze ona je doživela pravu životnu dramu.

Naime, njih dvoje su se jedan dan uputili bili ka njenom stanu na Dorćolu, i dok je Bogdan parkirao svoj automobil, ona ga je čekala ispred ulaza u zgradu. Tada je nepoznata osoba prošla pored nje i na njeno lice prosula kiselinu koja je izazvala užasan bol i uništila deo kože, te oštetila i levo oko.

Foto: Instagram.com/v.anila_r.ed

Počinilac nikada nije otkriven, ali je Vladana uspela iz svega da izađe mnogo jača, uspešno se oporavila i vratila svakodnevnim obavezama. Postala je inspiracija mnogim devojkama, zbog stvava i načina na koji se borila sa frapantnim stvarima koje su je zadesile preko noći, a Bogadan je sve vreme bio uz nju i pružio joj neverovatnu pordšku.

Rodom iz Šumadije, a otac poznati sportista!

Inače, Srejović je iz Kragujevca, a roditelji Miloš i Mirjana su mu navodno razvedeni. Majka Mirjana Kokić aktivna je na društvenim mrežama, gde često objavljuje slike sa sinom, ali i unukom, koju je Bogdan dobio u braku sa Zoranom Tasovac, verenicom Saše Kovačevića. Otac Cecinog bivšeg dečka Miloš Srejović je bivši sportista, koji i danas drži rekord u atletskoj disciplini troskok. Davne 1978. postao je šampion Evrope, ali je zbog povrede u 25. prekinuo karijeru. U politiku je ušao 1994, kada je postao pomoćnik ministra za sport. Kaže da je ponosan što je u doba njegovog mandata Kragujevac dobio sportsku halu u Velikom parku, vrednu milion evra.

Autor: N.B.